Пресконференция на главния прокурор беше глупава, защото Гешев се самообвини

...
Пресконференция на главния прокурор беше глупава, защото Гешев се самообвини
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Гешев ще реагира с искания за сваляне на имунитети

Пресконференция на основния прокурор беше глупава, тъй като Гешев се самообвини в политически връзки с настоящи политици, разяснява през днешния ден пред " Нова телевизия " депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България Бойко Рашков. Той добави, че дейностите на Гешев са довели до смяна в държанието на редица политически сили.

" Действията на Гешев са аморални и държанието му е огромна неточност, като настрои против себе си освен политици, само че и сътрудници. Ако имаме инспекторат и Висш съдебен съвет, единствено за думите, че от Народното събрание, би трябвало да излети незабавно от поста основен прокурор ", е мнението на Бойко Рашков.

Той предвижда, че ответната реакция на " измяната на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", както го дефинира самият Гешев, ще са претенции за събаряне на имунитети.

Според Бойко Рашков от всички основни прокурори, единствено двама не са давали учредения да се счита, че са политически подвластни - Иван Татарчев в края на мандата си и Борис Велчев.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР