Пресконференции, брифинги, срещи с журналисти, кръгли маси, дискусии и други

...
Пресконференции, брифинги, срещи с журналисти, кръгли маси, дискусии и други
Коментари Харесай

Росен Желязков спира микрофона на депутатите

Пресконференции, брифинги, срещи с публицисти, кръгли маси, полемики и други сходни мероприятия с присъединяване на външни лица в Народното събрание към този момент ще би трябвало да се провеждат с стимулирано предложение на ръководителя на съответната парламентарна група или парламентарната комисия по отношение на активността им, до ръководителя на Народното събрание.

Това е заповед на сегашния ръководител Росен Желязков, подписана през днешния ден и която се популяризира мълниеносно измежду опозицията. Заповедта е за смяна на член 22 ал.7 от Правилника за работа на Народното събрание.

Тя идва обаче откакто през днешния ден от Българска социалистическа партия оповестиха, че на следващия ден ще създадат обществен отчета от комисията за контракта с Боташ, който по този начин и не влиза в дневния ред на Народното събрание макар настояването .
 Българска социалистическа партия вадят на ярко контракта с Боташ
Българска социалистическа партия вадят на ярко контракта с Боташ

Утре левите ще създадат показване на Доклада от краткотрайната комисия пред медиите

Отделно на това през днешния ден от ПП-ДБ желаеха от Росен Желязков да свика съвещание на, която макар че беше гласувана, е без определен ръководител и не може да се събере. За разлика от нея, комисията за следствие на контрабандните канали в Митниците и възможното присъединяване на Асен Василев в тях, която има ръководител, Тошко Йорданов, през днешния ден се събра на второ съвещание в границите на седмицата.

От ПП-ДБ анонсираха през днешния ден , че на първото съвещание биха поканили да бъдат изслушани и представители на BG elves, които действително разполагат с копието на така наречен Пътна карта за създаване на Турски - Балкански поток, изтекли от електронната поща на секретарят на съветския политик Бабаков.
 Борисов няма терзания и подозрения за
Борисов няма терзания и подозрения за " Балкански поток "

Поставил България на газовата карта
 Снимка 661756
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР