Смешна, нахална“ млада жена, която беше животът и душата на

...
Смешна, нахална“ млада жена, която беше животът и душата на
Коментари Харесай

Жена, 22, се събуди с „ударно главоболие“ - но трагично почина само часове по-късно

„ Смешна, нахална “ млада жена, която беше „ животът и душата на купона “, трагично умря, откакто инцидентно предозира на морфин след страдалчество от главоболие, разкри следствие.

Грейс Люис Шоу беше открита бездействаща в дома на майка си в Ливърпул сутринта на 24 ноември предходната година. 22-годишната болногледачка е била забелязана за финален път надълбоко заспала на дивана от майка си, която по-късно е уведомила службите за незабавна помощ, когато се е върнала от уговорена среща и е разкрила, че Грейс не е помръднала.

Аутопсията откри, че повода за гибелта й е отравяне с морфин с пневмония. При нейното следствие през днешния ден се разбра, че Грейс е страдала от бодърствуване и непрекъснато главоболие и е имала простуда в деня преди да почине. Смята се, че тя е взела морфина, който е бил постановен на майка й, в опит да облекчи болката си. „ Наистина имам вяра, че тя се е събудила със мощно главоболие, отишла е в кухнята и е сграбчила таблетките, с цел да се отърве от главоболието. Просто е било и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР