Пресилено е, че в МВР се прави . Това заяви

...
Пресилено е, че в МВР се прави . Това заяви
Коментари Харесай

Твърденията за чадър в МВР върху трафика на мигранти - пресилени според Рашков

Пресилено е, че в Министерство на вътрешните работи се прави. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният вътрешен министър Бойко Рашков.

Той бе безапелационен, че не би трябвало да се избързва с въпроси, които имат политически нюанс.

Относно тежкия случай, при който рейс с мигранти, опитващи да го спрат в Бургас, Рашков съобщи, че отговорността се трансферира, а аргументите за случилото се подлежат на изясняване в хода на следствието.

Той дефинира случая в Бургас като покруса за Министерството на вътрешните работи.

" Взети са ограничения за укрепване на защитата на границата с жандармерия и военни формирования, прави се всичко, което страната може да направи, има съществени инспекции на граничните пунктове ", увери Рашков.
 Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите
Демерджиев търси вътрешни хора, които подкрепят трафикантите

Каналджиите оповестили война на страната

Той разясни, че от отпуснатите 5 милиона лв. са употребявани не повече от един милион за ремонт на оградата на границата , като той е изработен в целокупност.

Рашков акцентира, че не са закривани гранични ръководства, а са основани, и даде образец с това в Резово, където мигрантският напън е голям.

" Няма да разясня, това са неговите визии. Информацията за потреблението на бази на Министерство на вътрешните работи за частни празненства е неистина, по подобен метод се злепоставя Министерство на вътрешните работи. Да съм ръководител на КПКОНПИ, за мен не е цел № 1 ", разяснява още някогашният вътрешен министър.

Той уточни, че има два случая, свързани с нелегално живеене в резиденция на Министерство на вътрешните работи, като единият е почитан чиновник. Рашков прикани Агенцията за държавна финансова ревизия да направи инспекция.
 Демерджиев отговори на Рашков: Не сме уволнявали никого, не връщаме мутрите
Демерджиев отговори на Рашков: Не сме уволнявали никого, не връщаме мутрите

Никой не може да въздейства на решенията ми, акцентира служебният вътрешен министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР