Препоръки за комуникация на граждани и организации с администрацията на

...
Препоръки за комуникация на граждани и организации с администрацията на
Коментари Харесай

Препоръки за комуникация с администрацията на РЗИ – Стара Загора

Препоръки за връзка на жители и организации с администрацията на Регионална здравна ревизия – Стара Загора. 

С оглед спазването на рекомендациите за ограничение на контактите, инспекцията предлага на жителите и юридическите лица да декларират желаните от тях услуги чрез Системата за несъмнено електронно връчване, посредством имейл, посредством телефонно позвъняване, посредством услугите на Български пощи или на куриерските компании:

• С РЗИ – Стара Загора можете да се свържете чрез Системата за несъмнено електронно връчване (). Регистрацията в Системата се реализира посредством личен идентификационен код (ПИК) на Национален осигурителен институт или с Квалифициран електронен автограф (КЕП). Чрез ССЕВ могат да се подават писма, тъжби, сигнали, оферти, заявки за достъп до социална информация и т. н.

• Сигнали могат да бъдат подавани на електронни адреси:, или на телефон: 042/631009.
На „Горещ телефон“ на РЗИ – Стара Загора може да задавате и Вашите въпроси от общ темперамент, имащи отношение към бранш „ Здравеопазване “ – телефон: 042/631160 /при звънене дава отговор телефонен секретар, който записва разговора/.

• Писма, тъжби, оферти, заявки за достъп до социална информация и така нататък можете да адресирате до електронни адреси:,.
С Деловодството на РЗИ – Стара Загора може да се свържете на телефон: 042/602472.

• Своите въпроси по отношение на COVID-19 може да задавате на телефони: 0882553564 и 042/602468.
Информация за новия ковид може да намерите и на формалната интернет страница на РЗИ – Стара Загора в рубриката „ Информирайте се за ковид “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР