Пренаписалият историята на казахстанския футбол Станимир Стоилов може още тази

...
Пренаписалият историята на казахстанския футбол Станимир Стоилов може още тази
Коментари Харесай

Мъри приключва с Астана още днес?

Пренаписалият историята на казахстанския футбол Станимир Стоилов може още довечера да завърши случката си отпред на Астана. Най-добрият български треньор сега съвсем несъмнено ще си тръгне от шампионата на Казахстан след реванша със Спортинг (Лисабон) на 1/16-финалите в Лига Европа. Това най-вероятно ще е и последният мач на отбора във втория по мощ европейски клубен шампионат, откакто позволи загуба с 1:3 като хазаин от “лисабонските лъвове”.

Според изданието “Спутник Нюз” Стоилов има предпочитание да одобри ново предизвикателство в своята кариера. Очакванията на всички експерти и футболни критици в някогашната руска република са, че основният “виновник” за “Синята приказка” на Левски ще поеме националния тим на Казахстан. Самият българин обаче неколкократно отхвърли сходна алтернатива.

По време на формалната конференция преди конфликта на “Жозе Алваладе” Мъри отговори много уклончиво на въпрос какво е бъдещето му след мача със Спортинг в Лисабон. “Всичко може да се случи, не изключвам нито една опция. Сега обаче не искам да приказвам по тази тематика. Най-важното е, че към момента съм треньор на този тим. Нищо друго няма значение. За моето бъдеще ще приказваме, като се върнем в Астана”, сбит бе Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР