Преминавайки към флагманите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro

...
Преминавайки към флагманите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro
Коментари Харесай

Apple представи iPhone 14 с много новости и липси

Преминавайки към флагманите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Plus, най-голямата смяна при тях е екранът и както по-рано споменахме, неналичието на по този начин наречения „ ноч “. Той е сменен от объл отвор в който са ситуирани предната камера и датчиците за Face ID и непосредственост. Под екрана е ситуиран още един датчик, а от Apple разказват устройството като най-технологичното правено в миналото. Заедно с новия дизайн на екрана, Apple показва и нови вести и анимации, които акцентират овалната форма на отвора. Дисплеят също по този начин поддържа и Always On Display технология, която държи екрана непрекъснато включен.



Дисплеите разчитат на TrueTone OLED технология с периодичност на освежаване до 120Hz. От Apple се хвалят и с най-светлия екран поставян на смарт телефон в миналото. Двете устройства разчитат и на нов чип A16, който пък е рекламиран като най-бързият процесор поставян в миналото в смарт телефон. Той разполага с 6 ядра и предлага до 40% по-добро показване спрямо съществени съперници, до момента в който употребява 3 пъти по-малко батерия.



Основната камера е с нов 48MP 24мм датчик с нова технология и 65% по-голям датчик от този при предходния модел. Сензорът разрешава навлизането на повече светлина и може да комбинира 4 пиксела в един, с цел да разреши до 2 пъти по-добри фотоси при ниска осветеност спрямо iPhone 13 Pro. Apple прибавя оптична дължина с 2-кратно нарастване с помощта на новия датчик. Нов е и датчикът на ултрашироката камера с 12MP резолюция и 13мм фокусно разстояние. Както и всяка година, новият iPhone Pro предлага най-хубавата система от камери поставяна в миналото в iPhone досега.



Батерията също е усъвършенствана и от Apple настояват, че новия iPhone може да издържи един ден, без да загатват какъв брой тъкмо часа е това. Двете устройства ще бъдат налични от 9 септември за поръчка, до момента в който първите доставки ще стартират на 16 септември на цена от надлежно 999 $ и 1099 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР