Преминаването в участък от моста при ГКПП Русе се осъществява

...
Преминаването в участък от моста при ГКПП Русе се осъществява
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ е ограничено

Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция ". Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Никопол " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово " на излаз от страната, осведомиха още граничните управляващи. Данните за трафика по пунктовете са към 6:00 часа.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни действия на пункта „ Калотина " постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково " се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването.

По границата с Турция придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР