Преминаването, паркирането и престоят на превозни средства, на ремаркета и

...
Преминаването, паркирането и престоят на превозни средства, на ремаркета и
Коментари Харесай

Готви се забрана да паркираш на плажа по закон, както и как да се правят проверки за шум

Преминаването, паркирането и престоят на транспортни средства, на ремаркета и полуремаркета върху територията на морския плаж се не разрешава. Това плануват промени в Закона за концесиите, импортирани преди второ гласоподаване от Александър Иванов, Анна Александрова и Александър Ненков от ГЕРБ, написа в. " 24 часа ".
Една от главните аргументи за измененията е случилото се на плаж Перла, където джип заседна на самия бряг, откакто притежателят му се опита да си пусне джета в морето. Заради това беше оповестена санкция за концесионера на плажа от 6000 лв..
Вносителите показват, че откакто сходно ограничаване се вкара за прекосяване и паркиране на транспортни средства върху пясъчни дюни - посредством Закона за устройство на Черноморското крайбрежие (ЗУЧК), те следва да важат и за пясъчната линия. Причините са, че могат да я увредят и заплашват живота и здравето на посетителите.
Други промени преди второ гласоподаване на плана плануват в 6-месечен период Министерският съвет да одобри разпоредба, с която да се дефинира по какъв ред държавните органи ще вършат взаимни инспекции за шумни заведения. Според нея санкции, наложени до момента, няма да отпадат. Тези промени идват по-малко от месец откакто бяха въведени законови забрани за звук от 23:00 до 8:00 ч, както и от 14:00 до 16:00 часа. Двигател на измененията в Закона за шума е Валери Симеонов.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР