Преминаване на груповата фаза на Европейското първенство по волейбол е

...
Преминаване на груповата фаза на Европейското първенство по волейбол е
Коментари Харесай

Волейболистките се целят във втората фаза на Евро 2017

Преминаване на груповата фаза на Европейското състезание по волейбол е задачата на женският ни народен тим. Съставът към този момент е в Азербайджан, където ще се организира шампионата. България е в Група С дружно с Русия, Турция и Украйна, а първият ни мач е против Украйна в събота (23 септември) от 14,30 часа.

" Надявам се да създадем някакъв резултат, тъй като последните три Европейски шампионати бяха цялостен неуспех за женския народен тим. Самите девойки са уверени, че е извънредно време да реализираме нещо ", разяснява селекционерът Иван Сеферинов пред NOVA.

" Амбициите ни не са за несъмнено място или орден, а последователно. Най-важното е първо излизането от групата, а по-късно мисля, че имаме действителни шансове да продължим напред ", съобщи Страшимира Филипова.

" Много се надявам, че този път да не отидем единствено с предпоставки за нещо огромно, а да се върнем с това нещо. Искаме да се върнем с добър резултат ", добави Ева Янева.

" Има отчаяние в нас, че не можем да покажем на какво сме способни. Виждаме, че можем да играем против доста огромни тимове, а по-късно ни препъват по-слабите съперници, което е тъпо. Както споделих и при започване на лятото, всички девойки сме натрупали задоволително опит и се надявам тази година да създадем това, за което всички мечтаем ", приключи Добриана Рабаджиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР