Премиерно за България ще бъде показан новият 7-местен SUV Peugeot

...
Премиерно за България ще бъде показан новият 7-местен SUV Peugeot
Коментари Харесай

Peugeot на Автосалона с новия автомобил на Макрон и първенеца в Европа за 2017

Премиерно за България ще бъде показан новият 7-местен SUV Peugeot 5008, определен от френския президент Еманюел Макрон. Първият SUV в историята, спечелил премията “Автомобил на годината “ в Европа - SUV Peugeot 3008, получил 30 интернационалните оценки от лансирането си досега, ще е емблемата на SUV гамата на Peugeot по време на Салона. Компактният градски кросоувър SUV Peugeot 2008 ще показва убеденост и жанр със системата Grip Control® и функционалностите Park Assist и Active City Brake.

Новият 308, правоприемник на Автомобил на годината за 2014-a в Европа, ще е другият Peugeot акцент по време на Автомобилен салон София 2017. С двата му силуета – хечбек и SW, Peugeot написа нова глава в историята на своя бестселър. С безапелационен взор към бъдещето, новият Peugeot 308 предвещава софтуерна атака - комбинира обилие от нови технологии, в нова опаковка с още по-отличителен жанр. Нов мотор, с над 200 патента и нова 8-степенна автоматизирана скоростна кутия бележат измененията в модела.

SUV by Peugeot

С премиера на Автомобилен салон София 7-местния SUV 5008 е първият SUV, който предлага модулируемост, съизмерима с тази на най-хубавите пътнически коли.

SUV гамата на Peugeot е основана, с цел да носи несравнимо чувство от шофирането, преодолявайки с лекост всеки терен, до момента в който лидер и пасажери се любуват на технологиите, практичността и удобството, които заслужават.



SUV Peugeot 5008 – изцяло ново измерение за SUV

Атрактивен, новаторски и футористичен интериор - Peugeot i-Cockpit®, предлага несравнимо чувство при шофиране. Със своя стилен волан, 8” сензорен екран на бордното табло и 12,3” дигитален head-up екран с висока резолюция, новият Peugeot i-Cockpit® впечатлява с отлична графика и елегантни анимации.

Междуосието от 2,84 м на новия 5008 SUV го прави най-удобният SUV в сегмента C! Общата дължина на автомобила (4,64 м) остава компактна, само че в същото време обезпечава повече пространство за пасажерите. Новият Peugeot 5008 е повече от елементарен SUV. Той изпъква с новаторска настройка:
три обособени, идентични, сгъващи се седалки на втория ред, регулируеми по дължина и надолнище две обособени, сгъващи се седалки с опция за премахване на третия ред. най-големият потенциал на багажника с 780 дм3 VDA 210 (1 060 литра)
Изцяло новият Peugeot 5008 SUV може да има също сгъваща се седалка на пасажера начело (за преместване на извънредно дълги товари от 3,20 м) и практична безконтактна моторизирана задна врата.

Независимо дали изборът е бензин или дизел, всички версии са Best in Class и превъзхождат конкурентните мотори от същия клас на мощ. Емисиите CO2 са едвам 115 г/км за бензиновите и 105 г/км за дизеловите мотори.

Автомобилът предлага най-хубавото от непрекъснатата съгласуваност с интернет посредством функционалността Mirror Screen и 3D свързаната навигационна система (с TomTom® Traffic). Свръхмодерни системи ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) в помощ на лидера вършат шофирането още по-безопасно с боеприпас от функционалности за сигурност.



SUV Peugeot 3008 – Автомобил на годината за 2017 година в Европа

Новият Peugeot 3008 предлага неповторимо комбиниране на жанр, комфорт и пътно държание. Впечатляващият Peugeot i-Cockpit® е свръхмодерен и дава ново значение на това да си на мястото на лидера. Той предлага по-интуитивно и интензивно чувство при шофиране, с помощта на стилен волан, 12,3-инчов head-up екран и капацитивен сензорен екран на централната подпора с ергономични бутони вид “клавиши” в допълнение към всичко останало. Новият Peugeot 3008 предлага и редица системи в помощ на лидера и друго високотехнологично съоръжение, както и безпроблемна съгласуваност.

Произвеждан в Сошо, моделът получава етикета за истинска френска гаранция Origine France Garantie (Произведено във Франция). SUV Peugeot 3008 е получил 30 интернационалните награди от лансирането си досега.

SUV Peugeot 2008 – кросоувърът, който показва града в друга светлина

2008 е стилен кросоувър с грациозен жанр, който сплотява традициите на марката в основаването на именити градски модели. Отличава се с новаторско място на лидера, проведено към волан с по-малък диаметър, бордно табло на равнището на очите и сензорен екран. Несравнимото пътно държание е синоним на наслаждение от ръководството, обезпечено от опита на Марката в региона на ходовата част. Свобода на придвижването е обезпечена от по-големия пътен луфт и системата Grip Control.

Дълъг едвам 4,16 м и необятен 1,74 м, 2008 съчетава по неповторим метод удобството на ръководството на шосеен автомобил, здравината на SUV и удивително пространство в купето, модулност и комфорт. Автомобилът е еднообразно сполучлив в града и отвън него, с помощта на системата Grip Control за oптимизиране на задвижването.

Новият Peugeot 308 – духът на актуалните технологии

Новият Peugeot 308, в двете си версии GT и SW GT Line, ще бъде показан по време на Автомобилен салон София 2017.

По-добър от всеки път, новият 308 предвещава софтуерна атака. От позиция на свързаността предлага функционалността Mirror Screen, с капацитивен екран и обвързвана 3D навигация. Новият Peugeot 308 включва и всички системи в помощ на лидера, показани в SUV PEUGEOT 3008 и 5008.

Новият Peugeot 308 има грациозен и динамичен жанр. Отпред, новият водоравен челен похлупак покрива отвесна предна решетка. по средата на която е ситуирана емблемата на Лъва, а името на Марката е изваяно в горния й кант. Благодарение на по-късите си надвеси, новият Peugeot 308 резервира отличната си маневреност. Силуетът на автомобила, основава чувство за издръжливост и динамичност.



Изисканият интериор на новия Peugeot 308 е модернизиран. Той дава изключителна позиция на лидера, с помощта на Peugeot i-Cockpit®. Компактен волан и по-високо ситуиран инструментален панел оферират несравнимо чувство при шофиране.

Новият Peugeot 308 е оборудван с нов капацитивен сензорен екран, извънредно реактивен и елементарен за приложимост. Функцията Mirror Screen разрешава повтаряне на екрана на смарт телефона на сензорния екран на автомобила, с цел да се възползвате от най-хубавото от съвместимите приложения. Това triple play предложение e съвместимо с протоколите Mirrorlink®, Android Auto™ и Apple Carplay™. обвързвана 3D навигация с услугата за следене на трафика в действително време TomTom® Traffic

Новият Peugeot 308 включва всички системи в помощ на лидера от най-ново потомство, показани в новите SUV PEUGEOT 3008 и 5008. Сред тях са Активна спирачка за сигурност, Предупреждение при несъзнателно секване на маркировката, Система за надзор на бдителността на лидера, Автоматични, адаптивни дълги светлини, Разпознаване на пътните знаци и рекомендации, Адаптивен автопилот със Стоп функционалност, Система за интензивно следене на мъртвата зона, 180-градусова видео камера, ситуирана на капака на багажника, система за помощ при паркиране и други

Новият Peugeot 308 предлага нови и по-икономични бензинови и дизелови мотори. Така водачите могат да се възползват от приетите динамични качества и невисок разход на гориво.

Новият PureTech 130 S&S BVM6: бензинов мотор от ново потомство с непосредствено впръскване на горивото. Тази нова версия предлага усъвършенствана динамичност и успеваемост.

В комбиниране с този нов мотор PureTech 130 S&S, новият PEUGEOT 308 включва и нова 6-степенна механична скоростна кутия. Тя е 100% цифрово проектирана.

Peugeot 308 е първият автомобил от PSA Group, който е оборудван с нов дизелов мотор BlueHDi 130 S&S: стилен, мощен и пестелив. Този нов 4-цилиндров мотор е 100% цифрово планиран. За него са били непобходими над 200 нова патента, декларирани от PSA Group.

Предлаган извънредно за новия Peugeot 308 GT, дизеловият мотор BlueHDi 180 S&S е комбиниран с автоматизирана скоростна кутия EAT8 от ново потомство, създадена взаимно с японските експерти Aisin. Тази нова автоматизирана скоростна кутия понижава разхода на гориво с до 7% спрямо EAT6, и поддържа електрическа команда Shift and Park - интуитивна и лесна за прилагане.

Скутери и колела

Peugeot е най-старият мотоциклетен производител в света и е с обичаи в производството на колела. По време на Автомобилен салон София на щанда на марката ще бъдат изложени гама скутери и колела Peugeot, отпред с новия Metropolis RX-R.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР