Ford ще съди световно известния кечист Джон Сина, а предмет

...
Ford ще съди световно известния кечист Джон Сина, а предмет
Коментари Харесай

Ford съди Джон Сина заради рядък GT модел

Ford ще съди международно известния кечист Джон Сина, а предмет на разногласието е необичаен GT модел от 2017-а на първична стойност от 460 хиляди $. Веднага откакто го получава от компанията през септември Сина продава автомобила на съвсем двойна цена с помощта на името си и генерира забележителна облага, с която по негови думи - погасява други свои задължения.


Автомобилът е двуместен със средноразположен мотор и има 647 кс. За него аплайват 7 000 души, само че от Ford са подготвили лимитирана серия от едвам 1 000 броя и се постанова да отсеят претендентите. Именно заради тази причина след постъпката на Сина компанията се усеща дискредитирана и завежда дело.

Освен това повторната продажба е в прорез със стандартите на Ford – Сина е подписал долумент, в който се споделя, че той няма право да продава колата в идващите 2 години от придобиването й. Ford желае от Сина разликата сред цената, на която е купил автомобила, и тази, на която го е продал, както и спомагателна отплата за имиджови вреди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР