Премиерата на Закрилникът 2 е все по-близо (17 август). От

...
Премиерата на Закрилникът 2 е все по-близо (17 август). От
Коментари Харесай

Защо Дензъл Уошингтън не се снима в продължения

Премиерата на " Закрилникът 2 " е все по-близо (17 август). От филмовите откъси, които излязоха, а ние, естествено, ги гледахме, излиза наяве, че ще забележим чиста доза екшън. И това е супер.

 Дензъл Уошингтън се завръща в
Дензъл Уошингтън се завръща в " Закрилникът 2 "

Ще бъде ли продължението на равнище

Специалното на тази продукция обаче е, че ще бъде първото продължение на филм в кариерата на Дензъл Уошингтън, в което той взе участие . Това звучи много необичайно, тъй като през годините артистът се е снимал в над 50 кино лентата, измежду които " Аленият прилив " (1995 г.), " Помни титаните " (2000 г.), " Джон Кю " (2002 г.), " Мъж под прицел " (2004 г.), " Книгата на Илай " (2010 г.) и други.

Публикация, споделена от The Equalizer (@theequalizermovie) на Юли 11, 2018 в 7:37 PDT

Няма смисъл да изброяваме повече, тъй като който и да решим да гледаме, няма да сгрешим. " Закрилникът 2 " обаче е първият негов филм с продължение. Пред Variety Дензъл Уошингтън споделя и повода.

Публикация, споделена от The Equalizer (@theequalizermovie) на Юни 28, 2018 в 3:24 PDT

Според него никой до този миг не го е търсил за втори филм. Отново ни звучи необичайно, изключително след заглавията, които изброихме, само че е по този начин. Единственият път, когато това се е случвало, е бил обвързван с кино лентата " Секретна квартира " (2012 г.), където си партнираше с Райън Рейнолдс .

 Най-харесваните артисти
Най-харесваните артисти

Кого избират американците

Това предложение обаче не е имало по какъв начин да се случи, тъй като героят му умря в края на кино лентата. Уошингтън споделя, че питане за продължение е имало и за кино лентата " Човек от вътрешната страна " (2006 г.), само че съгласно него не е имало логичност да се прави сходно нещо.

 Нов филмов откъс на
Нова порция правораздаване от Дензъл Уошингтън

Плюс няколко смешни включвания от играчи от NBA

Актьорът споделя, че не усеща и " Закрилникът 2 " като продължение, тъй като е прекомерно непосредствен с Антоан Фукуа , който режисира и първия филм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР