Премиерата на Super Mario Odyssey ни показа две неща –

...
Премиерата на Super Mario Odyssey ни показа две неща –
Коментари Харесай

Super Mario Odyssey счупи Metacritic

Премиерата на Super Mario Odyssey ни сподели две неща – Nintendo е компания без аналог в света на гейминга и даже Metacritic не можа да издържи на големия интерес към новия шлагер.

Минути откакто бе вдигнато ембаргото за ревюта, на уеб страницата бяха качени отзивите от над 60 медии. Милиони почитатели се втурнаха към него, с цел да се уверят с очите си, че съвършенството си има име и Metacritic чисто и просто блокира . През огромна част от предишния ден платформата за ревюта бе недостъпна поради големия интерес към това, което експертите имат да кажат за новия крал на 3D платформинга.

А то е красноречиво – с резултат от 97 пункта, Super Mario Odyssey е най-високо оценената видео игра освен за Switch, само че и въобще тази година. Между нея и The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Switch в действителност се обрисува като платформа с ослепително бъдеще и това е отлично.

“Super Mario Odyssey е гражданска война освен за поредицата, само че и за Nintendо. Сякаш всички триизмерни Mario игри най-накрая намират мястото си в един свят без аналог”, е всеобщото мнение на рецензията.

Какво друго можем да кажем, като се изключи че в година, белязана от трагично малко нови и истински игри, Nintendo ни даде не едно, а две заглавия, които наподобяват обречени да заменят The Legend of Zelda: Ocarina of Time и Super Mario 64 като новото лице на модерния гейминг.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР