Премиерата на новата линия смартфони се очаква на 18 януариSamsung

...
Премиерата на новата линия смартфони се очаква на 18 януариSamsung
Коментари Харесай

Samsung се забърза, представя предсрочно Galaxy S24 в отговор на iPhone 15

Премиерата на новата линия смарт телефони се чака на 18 януари

Samsung издърпва периодите сроковете за показване на новите си смарт телефони
(снимка: CC0 Public Domain)

Лидерът на пазара за смарт телефони Samsung ще отговори бързо на предизвикването iPhone 15. Корейският производител възнамерява да показа новата линия Galaxy S24 по-рано от предстоящото, съгласно източници от мобилната промишленост.
още по темата
Премиерата на смарт телефоните Samsung Galaxy S24 ще се състои най-вероятно на 18 януари, твърди известният инсайдер с псевдоним Ice Universe, който нормално е прецизен в прогнозите си.

Датата на анонса може да се промени, само че въпреки всичко Samsung е насрочил събитието за тази дата. За съпоставяне, линията Galaxy S22 беше показана на 9 февруари 2022 година, а линията Galaxy S23 дебютира на 1 февруари, т.е. също по-рано от своите прародители.

Изместването на премиерата по-близо до началото на годината се дължи на желанието на Samsung да предложи допустимо най-рано съперници на iPhone 15. С това ускорение е допустимо след няколко години новите Galaxy S устройства да излизат на пазара в края на всяка година.

Ice Universe е прочут като първия източник на информация за новаторски характерности на смарт телефоните – като водопадни екрани, новия дизайн на iPhone 14 и 200-мегапикселовия датчик за изображения на Samsung.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР