Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия От всички страни“

...
Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия От всички страни“
Коментари Харесай

„От всички страни“ – най-дълго играната чешка театрална комедия с премиера в Добрич на 5 юли

Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия „ От всички страни “ в Добрич ще бъде на 5 юли в Летния спектакъл. Актьорите Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов и Деян Ангелов провокират вулкан от недоразумения и комични парадокси под режисурата на Николай Гундеров. Автори на постановката са Роман Венцел и Михаела Долежелова.

Сюжетът заплита в комплицирани връзки две другарски двойки. Бракът на Тревор и Нина на пръв взор наподобява съвършен – той е изявен гинеколог, а тя – собственичка на прочут италиански ресторант. Под лъскавата обвивка обаче се крие един същински пъкъл на земята. Причината за това е тежък предбрачен контракт с съществена уговорка - този, който подаде молба за бракоразвод, ще загуби цялото си имущество в интерес на другия. Единственото избавление е единият да хване другия в невярност.

И тъкмо тук се появяват техните другари Имелда и Артур - странна скучновата двойка. Тя е врачка със лично телевизионно предаване, а той – академични професор.

Водени от жаждата да скъсат брачните окови, Тревор и Нина въвличат своите другари в задача с незнаен край. А едно домашно празненство се трансформира в комично полесражение с единствена цел – бракоразвод.

„ Единственият метод да се отворят чакрите на феновете за фамилните драми на всички участници в най-дълго играната чешка комедия е да се покрие изригналият вулкан от недоразумения и комични парадокси с плевел и нескончаем смях “, споделя в анотацията на спектакъла режисьорът Николай Гундеров.

„ Текстът на пиесата е ослепителен образец за това, че публиката може да се забавлява съвсем непрестанно в продължение на 90 минути по време на една комедия. „ От всички страни “ е един от най-хубавите спектакли, които могат да се видят в актуалната комедийна драма “, пишат за постановката медиите в Чехия.

БИЛЕТИ:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР