Премиерата на филма ѝ “Ренесанс бе добра възможност Бионсе да

...
Премиерата на филма ѝ “Ренесанс бе добра възможност Бионсе да
Коментари Харесай

Майкъл Джексън №2? Бионсе лъсна бяла като сняг, майка ѝ се юрна да я защитава

Премиерата на кино лентата ѝ “Ренесанс ” бе добра опция Бионсе да ошашави почитателите си. Тя лъсна с кожа, по-бяла от сняг, и напълно естествено породи много въпроси. За мнозина отговорът бе един – певицата стремително изсветлява кожата си, с цел да се сбогува с цвета, даден ѝ от природата. С сходна интензивност преди години се подвизаваше и Майкъл Джексън, който пък бе и много по-тъмен от колежката си. Именно прилика с него направиха и хората, тъй като несъмнено не са привикнали да виждат музикалната си икона по този метод.

Реакциите на болшинството вбесиха майката на звездата. Тина Ноулс се впрегна да брани щерка си, като настойчиво акцентира, че филмът го изисква. В “Ренесанс ” тематиката е сребро, тъй че изборът на Бионсе да се появи със светла кожа, е оневинен. За похлупак бясната родителка упрекна феновете на дъщеря си в прям расизъм, а мненията им дефинира като извънредно невежи и глупави.

Така с появяването си на сребърния килим поп иконата реализира възторг, пък въпреки и единствено с цвета на кожата си. Доколко филмът ѝ ще бъде касов, следва да разберем. Ако въпреки всичко се обърне внимание и на самия артикул, а не за това по какъв начин наподобява певицата, значи въпреки всичко планът е важен.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР