Премиерата на екшъна „Грешници“ е на 15 февруари. Актьорът Николай

...
Премиерата на екшъна „Грешници“ е на 15 февруари. Актьорът Николай
Коментари Харесай

Николай Ишиков за "Грешници": Във филма няма нито един положителен герой

Премиерата на екшъна „ Грешници “ е на 15 февруари. Актьорът Николай Ишков играе Питона, който е наркотрафикант.

„ Това е престъпна драма. Историята на сюжета е един катализатор, който по време на кино лентата разкрива характерите на героите. Тук няма нито един позитивен воин, всички имат несподелена виновност, неточности, самите те са отговорни пред себе си, с една дума – грешници “, показа артистът в предаването „ 120 минути” по bTV.
Новият български филм „ Грешници “ – по кината от 15 февруари (СНИМКИ+ВИДЕО) bTV Studios показва лентата с присъединяване на Мария Илиева, снимана за по-малко от две седмици
Ишков призна, че приел ролята чистосърдечно и без ангажименти. Той изясни, че е имало проблеми с финансирането и прикани феновете да поддържат българското кино. В екшъна можем да забележим актьорите Димитър Терзиев, Тодор Танчев, Николай Йовин, Веселин Калановски. Певицата Мария Илиева взе участие и като актриса, и с ария в саундтрака.

Николай Ишиков с изключение на артист, е бил и президент на футболен клуб „ Спартак Варна “. Актьорът показа, че това се случило инцидентно. Българска компания решила да спонсорира „ Спартак Варна “, а в лицето на Николай Ишков притежателите видели млад и деятелен човек, който може да ръководи футболния клуб.

Актьорът показа, че се е срещал със международно известния създател Габриел Гарсия Маркес и е снимал документален филм за него.

„ Първата ни среща с него беше дружно с режисьора, който е колумбиец, приключил кинорежисьора в България – Раул Гарсия. Раул беше индивидът, който даде концепцията да вършим този филм в Колумбия. Ние заминахме с един екип в Колумбия на всички исторически места, където той е черпил за облиците на „ 100 години самотност “, „ Макондо “, или „ Дървото на живота “ - по този начин се споделяше филмът за Маркес. Първия път, когато видяхме Маркес и когато разбрахме, че той няма да даде изявление за кино лентата, беше на кино фестивала в Картагена “, описа артистът.

Маркес му споделил, че чувствал афектиран, тъй като българите, снимали филм за него, не му платили за авторски права.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР