Премиерът в оставка Бойко Борисов се срещна с пациенти в

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов се срещна с пациенти в
Коментари Харесай

Борисов към пациенти в болницата: Имам общо 5 операции, вие колко имате?

Премиерът в оставка Бойко Борисов се срещна с пациенти в болничното заведение, в която беше опериран през вчерашния ден.

По-рано през днешния ден той разгласи и проектокабинета си оттова.

„ Имам общо 5 интервенции, а ти какъв брой имаш “, попита той една от дамите в болничната стая.

Тя му отговори, че единствено на капачката, само че не знае какво е това, след което министър председателят в оставка „ се похвали “, че към този момент всичко схваща от медицински термини.



" Станах ортопед към този момент, разбирам всичко. Само като ги чувам докторите какво си приказват, разбирам всичко ", показа с пациентите той.

Борисов обаче призна, че за едно не ги е послушал, да не играе в футбол.

" Но ум не пораства, ритах ", добавя в живото си включване във „ Facebook “ Борисов.

Премиерът в оставка - с окуражителни думи и към министрите си

По-рано той се обърна с окуражителни думи и към част от новите претендент министри - този на туризма - Любен Дилов-син и Калин Вельов, който е препоръчан за министър на културата.

Борисов окуражи Дилов с думите: „ Ти си културтрегер, малко хора могат да излязат и да ти отговорят, а туризмът е агитация. Тези сценаристи, които по този начин гневно употребяват обидни прилагателни, би трябвало да кажат за какво не те харесват, неприятни сюжети ли си писал, компанията 7/8 развиваше ли се по твое време и за какво ще са срещу “.

Той подкани Калин Вельов пък да употребява връзките си в чужбина, където е приключил и разясни с доза подигравка, че даже някой да предложи по-добри и по-красиви, те имат Вельов:

„ Искам те по плочки с барабаните, нали виждаш на правната комисия момчето какво е, ние такива тигри знаете ли какъв брой имаме в ГЕРБ, я малко се разголете и вие. Това очевидно е новата политика, виновната политика ", сподели Борисов и продължи: " Искам да останем виновни, да сте съществени “.

Премиерът ще бъде изписан на следващия ден от болничното заведение, сподели самият той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР