Премиерът се похвали с много свършена работа от началото на

...
Премиерът се похвали с много свършена работа от началото на
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Имам намерение в делегацията в Берлин да бъдат включени представители на българския бизнес

Премиерът се похвали с доста свършена работа от началото на Страстната седмица и изясни по какъв начин би трябвало да поддържат връзка политиците между тях.

Едва два дни са минали от Страстната седмица, а са минали много събития с наше присъединяване. Това сподели министър председателят Димитър Главчев на днешното съвещание на Министерски съвет.

„ Ще стартира с вчерашната ми среща с посланиците на Германия и Украйна - Планк и Илашчук. Те ми връчиха покана за присъединяване на конференция в Берлин, в която ние потвърдихме присъединяване си. Имам желание в делегацията да бъдат включени представители на българския бизнес ", похвали се министър-председателят.

„ Второто събитие беше взаимно с министъра на електронното ръководство господин Мундров - участвахме при изтеглянето на номерата на машините. Те ще бъдат в процеса на одобряването на сходството в изборния развой ", добави той.

Третото събитие е срещата му с Националния съвет на религиозните общности в България. „ По време на срещата всички се обединихме към тезата, че действието на този съвет е интернационален образец по какъв начин би трябвало да съжителстват представители на другите религии по света ", сподели Главчев. По думите му това е и образец по какъв начин би трябвало да поддържат връзка политиците между тях.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР