Премиерът отговори на критиките на ГЕРБ, че е водил разговори

...
Премиерът отговори на критиките на ГЕРБ, че е водил разговори
Коментари Харесай

Петков към ГЕРБ: Не съм поемал ангажимент за отменянето на зеления сертификат

Премиерът отговори на рецензиите на ГЕРБ, че е водил диалози „ на мрачно “ за отпадането на зеления документ с партия „ Възраждане “. Той акцентира, че не е поемал ангажимент за отменянето му.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30393

„ Още след митинга на „ Възраждане “ разгласих, че отваряме работна група за диалози сред протестиращите и специалисти от здравното министерство. Въпросът беше да влязат в разговор на база действителни данни и да се излезе с работна група, която да даде общи хрумвания какво може да се случи. Тогава беше протегната ръка за разговор. Единственото, което направих през вчерашния ден в диалога с „ Възраждане “, е, че уточнихме по кое време тази група ще стартира да работи. Никакви задължения не са поемани от никого “, изясни той.

Премиерът напомни и при какви условия би изнемощял зеленият документ: най-малко 60% равнища на имунизация и спад в заетостта на интензивните кревати за COVID-19 на 5% от общия им брой.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30393  Румен Радев е в самоизолация, Десислава Радева е с ковид Румен Радев е в самоизолация, Десислава Радева е с ковид  Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния  Две отделения в ловешката болница са затворени поради болни медици Две отделения в ловешката болница са затворени поради болни медици
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР