Премиерът Кирил Петков се похвали, че ходи пеша по софийските

...
Премиерът Кирил Петков се похвали, че ходи пеша по софийските
Коментари Харесай

Петков се похвали на Рюте, че ходи пеша

Премиерът Кирил Петков се похвали, че върви пешком по софийските улици. Той посочи, че двамата с Марк Рюте са министър председатели, които единият върви на работа с колело, а другият пешком и не употребяват специфични коли.

По всичко проличава, че министър председателят на Нидерландия не е осведомен с ескорта на Петков, който употребява три автомобила на НСО, освен за напредване в София, само че и в страната. Само преди няколко дни тъкмо в столицата българският министър председател бе забелязан от публицисти и жители да употребява три автомобила, а към този момент го пазят над 4-ма охранители от НСО.

По мотив дали е разискал тематиката за влизането на страната ни в Шенген, Петков разгласи, че първо трябвало да се почистим от корупцията и след това да приказваме по този въпрос. 

„ Марк Рюте беше един от първите водачи, с който приказвах, откакто станах министър председател. От самото начало имаше химия в нашите диалози. Днес също беше по този начин. Обсъдихме значими общи планове. Може да работим в посока на земеделие, IT бранш. Дадохме си задача до септември да отворим дружно евентуален фонд за вложения в AgriTech ", съобщи още Петков след срещата си с Рюте. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР