Премиерът Кирил Петков отложи инспекция на изграждането на българо-гръцката газова

...
Премиерът Кирил Петков отложи инспекция на изграждането на българо-гръцката газова
Коментари Харесай

Петков отложи инспекция на газовата връзка, докато ГЕРБ и ИТН го чакат в парламента

Премиерът Кирил Петков отсрочи ревизия на построяването на българо-гръцката газова връзка към Стара Загора, до момента в който в това време опозицията изиска да пристигна на чуване в Народното събрание. Насроченият по-рано през днешния ден блиц контролът не съумя да се организира поради отсъствието му.

Той е решил да отсрочи инспекцията, откакто ГЕРБ и Има Такъв Народ показаха неодобрение от неналичието му в пленарната зала по време на контрола.

Графикът на 1 юли ще е изключително претрупан поради две предстоящи събития - приключването на периода по " ултиматума ", подложен от съветския дипломат Елеонора Митрофанова за анулация на решението за изпъждане на 70 съветски дипломати, и предстоящото в 17 ч. връчване на нов мандат на " Продължаваме промяната " от президента Румен Радев.

В изявление за bTV Атанас Атанасов заяви, че има информация за решение на Политическа партия да не предложат Кирил Петков за нов кандидат-премиер след изискването, сложено от Българска социалистическа партия за отдръпването му в името на нови съдружни договаряния.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР