Премиерът Кирил Петков обяви, че законът Магнитски е най-мащабно прилаган

...
Премиерът Кирил Петков обяви, че законът Магнитски е най-мащабно прилаган
Коментари Харесай

Премиерът с изненадваща новина: Законът Магнитски се прилага най-мащабно в България

Премиерът Кирил Петков разгласи, че законът " Магнитски е най-мащабно прилаган в България.

" Когато се срещнах с US Treasury, те споделиха, че " Магнитски ", като използване в непозната страна, е най-мащабният в България до този миг. Разбира се, един от тримата индивида по " Магнитски " е Делян Пеевски. В US Treasury споделиха особено името на господин Делян Пеевски, който е в този лист ", съобщи министър-председателят по време на блицконтрола в отговор на въпрос на народния представител от Движение за права и свободи Станислав Анастасов. Анастасов попита по какъв начин министър-председателят е стигнал до умозаключението, че Движение за права и свободи и Делян Пеевски може да имат нещо общо с Южен, Турски или Балкански поток.

" Това, което стана ясно на всички сътрудници от Европейския съюз и НАТО, че един от главните принадлежности на съветската външна политика, и по-точно на политиката на режима на Путин, е потреблението на корупция. През корупция този режим съумява да въздейства на непознати страни, на непознати държавни управления и огромна част от тази корупция минава през енергийни планове ", уточни Кирил Петков.

" Когато една страна реши да строи, да го кажа по различен метод, " Руски поток " през територията на България, без да има късмет даже най-бедната част на България – Северозападна България, да черпи от този газ, и похарчи три милиарда от нашите пари, тогава очевидно има някаква друга причина ", разяснява Петков. Той установи, че това е видно и от рейнджроувъра, паркиран в гаража на представители на ГЕРБ.

" За страдание на всички вас, които са били част от тази корупционно стимулирана скица, всички наши сътрудници виждат това и разгласят доста ясно, че този вид планове са общоприет способ за въздействие в непознати страни. Така че това беше част от нашия диалог във Вашингтон и диалози в Брюксел ", сподели още министър председателят.

Станислав Атанасов отговори, че е забавно по какъв начин Петков се е срещнал с US Treasury без нито един човек, без нито едно име, без нито едно доказателство, без нито един факт. " Вече малко ловко започнахте да избягвате имената ", сподели депутатът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР