За втора поредна година внучката на Чарли Чаплин – Кийра

...
За втора поредна година внучката на Чарли Чаплин – Кийра
Коментари Харесай

Внучката на Чарли Чаплин дефилира в Кан с рокля на българката Десислава Тошева

За втора поредна година внучката на Чарли Чаплин – Кийра Чаплин блестна с българска рокля на откриването на кинофестивала в Кан. За това заяви пред Faktor.bg дизайнерката и фешън бизнесмен Десислава Тошева.

Красивата наследница на великия комедиант се разноски по аления килим с тоалет на българката. Роклята била определена на шоурума за висша мода в Кан, измежду стотици други творби на най-елитните дизайнери в света и е първи избор на Кийра Чаплин и първата й рокля на червен килим тази година.

Тоалетът се споделя „ IARA “. Роклята е направена от фина френска органза с ръчно конструирани кормила, които ефирно „ летят “ при придвижване, напомняйки придвижванията на пеперуда. Стилната рокля впечатли стилистите и откри място и на страниците на елитното фешън списание „ Harper`s Bazaar “.

Кийра Чаплин, която е актриса и кино продуцент се оказа огромен обожател на българския бранд „ Caviar couture “. На миналогодишното издание на филм-феста тя още веднъж се спря на дизайн на нашенката. Тогава Кийра дефилира с рокля решена в златно, с която се появи и на страниците на изисканото фешън списание „ In Style “, в което с тоалет на българката блесна и майката на Илон Мъск – Мей Мъск. От тогава Кийра Чаплин подържа другарски връзки с Десислава Тошева и следи с интерес в обществените мрежи новите й модели и гастролите й по международните сцени. „ Очарователна, умна, земна и налична. С нея можеш с часове да си приказваш на всевъзможни тематики “, показа усещания от Кийра Чаплин дизайнерът Десислава Тошева.

 d_tosheva_chaplin1.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР