Премиерът Кирил Петков лъже! - заяви бившият шеф на Пресцентъра

...
Премиерът Кирил Петков лъже! - заяви бившият шеф на Пресцентъра
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова: Кирил Петков лъже!

Премиерът Кирил Петков лъже! - съобщи някогашният началник на Пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова.

„ Уважаеми господин Кирил Петков, преди време споделих, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на фамилията ми е подарък, това няма да стане истина. За следващ път ще повторя - лъжете! Кирил Петков лъже! “, написа тя в обществената мрежа.

Арнаудова моли министър председателят да изиска от министъра на енергетиката, в качеството му на принципал на “Булгартрансгаз”, документите, доказващи, че автомобилът не е подарък, а е възложен с контракт на сдружението “Булгартрансгаз”, в което нейният брачен партньор към момента работи.

„ Втората Ви неистина, господин Кирил Петков, е марката на автомобила - “Рейндж роувър”. Съветвам Ви да проверявате добре обстоятелствата преди да се появявате обществено и да изричате лъжи. “Рейндж роувър” в гаража ни в никакъв случай не е имало.

Третата Ви неистина, господин Кирил Петков, е, че се “справяте добре”. Явно скоро не сте ходил пешком и нямате опция да усетите националната обич, до момента в който се движите с джиповете, контрактувани от Бойко Борисов за НСО, между другото със същите контракти за прилагане. “ - показва Арнаудова.

Тя се обръща към Петков с зов добре да ревизира и гаражите на шефовете на енергийните сдружения, тъй като е пропуснал някой различен джип от техните.

„ Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с “джипа - подарък”. След това аз ще приказвам, където би трябвало, с цел да защитя името си от тази клюка! А в този момент, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да ревизирате обстоятелствата! И спрете да плашите с арести и затвор, тъй като заприличвате на един някогашен силов министър. Между другото говорите толкоз неясно, колкото и той. “ - написа още Севдалина Арнаудова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР