Премиерът Кирил Петков, който още на 16 декември обяви, че

...
Премиерът Кирил Петков, който още на 16 декември обяви, че
Коментари Харесай

Фандъкова представи на премиера двегодишен план за детските градини

Премиерът Кирил Петков, който още на 16 декември разгласи, че ще се срещне със столичната кметица Йорданка Фандъкова, с цел да я пита за какво не усвоява отпуснатите й средства за нови детски градини, най-накрая откри време да я извика.
Фандъкова показа на Петков двугодишен проект за градеж и ремонт на детски градини в столицата. Поет бе ангажимент за усилване на контрола върху процеса с акцент върху забавянето на строително-ремонтните действия, както и на цените, по които те се правят, настояват от държавната пресслужба.
Двамата разискали и инфраструктурните проблеми на столицата и смисъла на метрото за развиването на града. В този подтекст кметът срещна премиера с плановете, по които се работи в сегашния миг за доизграждането на подземната железница.

Друг акцент в диалога бе построяването на инсинератор. Бяха показани хрумвания по какъв начин да не бъдат изгубени средства от еврофинансирането по плана поради забавянето на част от дейностите. Обсъдени бяха също проблемите на „ Топлофикация София ЕАД “, както и опциите за геотермална сила.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР