Премиерът Кирил Петков е уверил Браншова камара Пътища, че до

...
Премиерът Кирил Петков е уверил Браншова камара Пътища, че до
Коментари Харесай

До 30 юни пътните фирми ще получат всички неизплатени пари, увери премиерът |

Премиерът Кирил Петков е уверил Браншова камара " Пътища ", че до 30 юни строителните фирми  ще получат всички неизплатени пари за поправки. 

Постигната е сделка и да поддържат оперативна връзка персонално с премиера, тъй че в случай че нещо от контрактуваното не се случи по виновност на различен, Петков да реагира и да вземе ограничения.

От държавното управление са поискали антикорупционната комисия в Народното събрание да направи крайната инспекция на разходването на средствата.  " Тъй като сме спокойни за това, което вършим, се съгласихме на препоръчаната процедура по инспекции ", съобщи ръководителят на управителния съвет на Браншова камара " Пътища " Стефан Чайков след днешната среща с Кирил Петков.  

Вчера се организира. Причината са неизплатените от страната близо 1 милиард лв. за свършена - съгласно строителите - работа. Забавеното заплащане стана причина за напрежение в обединението и въпросът беше отвеян към Народното събрание.

От " Продължаваме промяната " оферират над. Идеята в проекторешението е останалите 50% да минават през парламентарни комисии - при съществуването на експертен отчет, че тези действия са действително осъществени. Предвижда се и опцията да се разпореждат поправки по нови сектори, които ги няма във към този момент подписаните контракти. 

Стефан Чайков се надява, че след днешното уверение на премиера процесът по възобновяване на пътната инфраструктура ще се усъвършенства. 

" Оставаме в протестна подготвеност, имаме в това число и решение от днешното Общо заседание на Камарата, само че се разбрахме с премиера, че след днешния диалог няма да го разпространяваме. Предупредили сме, че в случай че не срещнем фактически ускорение на процедурите от държавната администрация, ще сме в непрекъсната протестна подготвеност – включтително за безсрочни протестни дейности. В сряда няма да протестираме ", сподели Стефан Чайков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР