Премиерът има тази способност да изхвърли нещо в ефир, което

...
Премиерът има тази способност да изхвърли нещо в ефир, което
Коментари Харесай

Цитат на деня: Премиерът има тази способност да изхвърли нещо в ефир, което не е доказано

Премиерът има тази дарба да изхвърли нещо в ефир, което не е потвърдено.

Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният здравен министър и член на управлението на Българска социалистическа партия Радослав Гайдарски. Повод за коментара му стана разногласието сред Бойко Борисов и президента Румен Радев, провокиран от изявление на премиера през седмицата.

В него той разгласи, че началникът на кабинета на президента Иво Христов играе ролята на сив кардинал в президентството. Той сподели още, че Христов е работил в телевизия Би Би Ти, до момента в който неин притежател е бил депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Последва опровергаване от Христов, който посочи, че е бил в медията, когато Петър Манджуков я управлявал.

Румен Радев пък упрекна Борисов в операции и от своя страна го попита дали има общ бизнес с Пеевски.Премиерът отговори с различен въпрос – дали Движение за права и свободи са помогнали на Българска социалистическа партия при президентските избори.

Според Гайдарски Борисов е позволил неточност като е заговорил за сив кардинал без да може да потвърди нищо. Той добави, че в случай че е бил на мястото на президента, нямало да обърна внимание на думите на премиера, тъй като това са недоказани неща.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР