Премиерът Денков няма къде да отиде. Искаме да бъде изслушан,

...
Премиерът Денков няма къде да отиде. Искаме да бъде изслушан,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Разгарящата се демокрация в България има черти на отявлен озъбен фашизъм

Премиерът Денков няма къде да отиде. Искаме да бъде изслушан, тъй като назова 358 000 гласоподаватели фашисти. Искаме да го чуем и за правата на българите в РСМ. В Народното събрание не се дава право на глас на суверена - народа. Безпрецедентно бяха потъпкани правата на жителите с недопускането на референдума на еврото. Винаги в България фашистите са се наричали демократи. Това сподели в декларация от парламентарната естрада Костадин Костадинов от „ Възраждане ”.

„ Разгарящата се народна власт в България има черти на неприкрит озъбен фашизъм. Затварят се устите на публицистите, апелите за забрани на излъчвания и уволнения на публицисти са всекидневие. Пречката пред демокрацията в България е българският народ. 6 гласа в комисия имат по-голяма тежест от гласа на 604 000 жители. Това е фашизъм и комунизъм, което е едно и също нещо. Това е нарушаване на Конституцията, разминаването сред народа и ръководещите води до сриването на страната.

Нагли, не запомнили се самозванци настояват, че народът е тор, върху което би трябвало да израстне демокрацията. Така бе оповестена война на народа. Но в тази война рано или късно държавното управление ще понесе отговорността си ”, сподели още Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР