Премиерът Бойко Борисов сподели снимки от голям фамилен празник –

...
Премиерът Бойко Борисов сподели снимки от голям фамилен празник –
Коментари Харесай

Бойко Борисов кръсти внучетата в Клисурския манастир: Бойко и Иван вече са християнчета СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов показа фотоси от огромен семеен празник – кръщенето на внуците си. „ Бойко и Иван към този момент са християнчета “, похвали се министър-председателят на профила си във Facebook.
Кръщенето на най-малките от рода се е състояло в храм „ Света Петка “ в Клисурския манастир край Банкя. По-големият от двамата внуци на Борисов, който е кръстен на него, през януари тази година навърши 3 годинки. Малкият Иван пък отпразнува своя рожден ден преди седмица – на 13 юли.
На фамилния празник не са се събрали доста хора – от фотосите проличава, че кръщенето на внуците му се е състояло в стеснен кръг – единствено най-близките. Сред гостите е каката на министър-председателя – Красимира Иванова, придружавана от брачна половинка си.

Припомняме, че сестрата на Бойко Борисов доктор Красимира Иванова, която е началник на Неонатологията в Първа АГ болница „ Света София “ издаде, че точно на юбилея му е изродила тризнаци. Бебетата са 2 девойки и едно момченце и са отлични, сподели тогава тя. Родили са се по обед, в 32 гестационна седмица и по тази причина родилката е била под особено наблюдаване.
„ Справихме се чудесно. Приех раждането на тризнаците на рождения ден на брат ми като доста добър знак. Когато раждането стартира си споделих: Боже! Това е толкоз хубаво тъкмо през днешния ден. Добра прокоба! “, показа доктор Иванова пред медията ни.
Тя издаде, че се е обадила на по-малкия си брат за годишнината му още рано-рано сутринта.

„ Поздравих го и след това всеки по задания “, споделя Красимира. Семейството ще се събере в стеснен кръг за юбилея на министър-председателя на по-късен стадий, издаде още известната лекарка.
„ Пожелах му здраве, единствено да е здрав, какво друго…И малко шанс. И хората към него, които почита и обича да са живи и здрави. Другите неща са доста преходни “, показа преди към месец каката на Борисов.

Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна конюнктура. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа постоянно му честитят празника, а за юбилея се чакат специфични обръщения.
Традиционно всяка година министър председателят си пожелава едно и също – здраве и триумфи в работата.
През последния месец Бойко Борисов откри време сред уговорките си в чужбина да обиколи страната и на всички места бе посрещнат с голяма наслада и признателност за издигнатото по време на ръководството му.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР