Премиерът Бойко Борисов се срещна с председателя на Европейския парламент

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с председателя на Европейския парламент
Коментари Харесай

Премиерът Борисов посрещна председателя на ЕП Антонио Таяни

Премиерът Бойко Борисов се срещна с ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни, който е в София за Срещата на върха ЕС-Западни Балкани, оповестяват от Министерски съвет.
 Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  img_0491  img_0490  img_0489
Борисов уточни, че наличието на Таяни е огромно почитание както за България, по този начин и за страните, които ще са във фокуса на разискванията от европейските водачи през днешния ден и на следващия ден. Той сподели, че разчита на поддръжката на Европейския парламент тематиката за развиването на страните от района да остане измежду предпочитаните политики и след края на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Председателят на Екологичен потенциал поздрави българския министър председател за сполучливото осъществяване на председателството и приветства работата на България за фокусиране на вниманието върху Западните Балкани. Антонио Таяни удостовери уговорката на Народното събрание да поддържа европейската вероятност на страните, да предизвиква разговора сред тях и провеждането на нужните промени.
 Снимки: Министерски съвет  borisov2_633x480  borisov3_493x480  borisov4_640x368
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР