Премиерът Бойко Борисов се срещна с националния ни отбор по

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с националния ни отбор по
Коментари Харесай

България е платила $5 милиона за организацията на Мондиал 2018

Премиерът Бойко Борисов се срещна с националния ни тим по волейбол и с треньора им Пламен Константинов в Двореца на културата и спорта във Варна.

Припомняме ви, че Световното състезание по волейбол започва от морската ни столица на 10 септември. То ще продължи до края на месеца.

Световното състезание по волейбол се организира с помощта на българското държавно управление и премиера Бойко Борисов. Правителството отпусна 500 000 $, което е сумата, планувана за заплащане през 2018 година за организирането и провеждането на Световното състезание.  Бойко Борисов посети волейболните национали във Варна

Общата сума на изплатените от кабинета средства за организацията му в интервала 2016-2018 година е 5 000 000 $.

Борисов съобщи, че тимът ни е задоволително стимулиран от цялостните зали. " Гледат ви децата, младежите, ставате образец за подражателство и сте доста значими “, сподели той на момчетата.

„ В момента вършим три международни: волейбол, художествена гимнастика и гребане ", подсети Борисов.

„ Заварихме България без спортни зали. Имаше една в България, във Варна и вместо да се подпира на колоните, висеше във въздуха и Господ ни избави да не се срути “, сподели министър председателят. „ Инвестираха се доста пари в зали. Сега е хубаво да седнеш и да гледаш, само че с цел да се стигне до тук са години наред строителство, поправки. Парите, които даваме са значими, с цел да се стимулират децата “.

Любо Ганев подари от признателност на премиера автобиографията си и съобщи: „ Това е подарък за най-големия от най-високия “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР