Премиерът Бойко Борисов обяви добра новина преди началото на редовното

...
Премиерът Бойко Борисов обяви добра новина преди началото на редовното
Коментари Харесай

Борисов огласи коледните надбавки и обяви какви гадости правят олигарсите

Премиерът Бойко Борисов разгласи добра вест преди началото на постоянното съвещание на Министерски съвет. " Отпускаме пари за коледни добавки към пенсиите. 1 269 000 пенсионери ще получат добавките. Средствата, които отпуска кабинетът, са 51 624 000 лева Заради статистиката и данните – това, което с съдружните сътрудници обещахме в границите на третия ни мандат на ръководство, взаимно с Патриотите, с днешната точка стават 200 900 000 лева добави средства върху пенсиите “, съобщи водачът на ГЕРБ.  

Премиерът добави, че парите са събрани от приходните организации от контрабанда. " А за кабинетите, които съм управлявал, в този момент са 460 млн. в допълнение за Коледа и Великден “, посочи Борисов. Премиерът разяснява и митингите в страната: " Това ли желаят митингите? Да провалят напъните ни за интеграция в Европа. Напредъкът да спре? “. Борисов разяснява и грандиозната вест от през вчерашния ден, която Европейски Съюз оповестиха по отношение на България:

" Благодаря на социалист №1 Франс Тимерманс, че даде извънредно висока оценка за България за разлика от други, които настояват, че България е тресавище “. Премиерът не се сдържа и разгласи кой, по какъв начин и къде го плюе на воля: " В България има тотална независимост на медиите. Всеки обвиняем олигарх може да си направи медия и да написа гадости за мен и министрите “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР