Премиерът Бойко Борисов не бърза с оставките, но е категоричен,

...
Премиерът Бойко Борисов не бърза с оставките, но е категоричен,
Коментари Харесай

Борисов не бързал да иска и приема оставка

Премиерът Бойко Борисов не бърза с оставките, само че е безапелационен, че откакто има извършител и нарушавания - компромис няма да се прави с никого.

Това разяснява Борисов пред публицисти при представянето на новото съоръжение за Министерство на вътрешните работи.

Борисов два пъти повтори, че ясно и тъкмо се е разпоредил, че при нарушавания би трябвало да се отстраняват хората от постовете. Това, което се е случило обаче, е че зам.-шефката на Държавна фирма " Земеделие ", чийто телефон е на уеб страницата на къщата за посетители, още е на работа и действително не е отстранена. Порожанов бил обяснил, че е по този начин, защото не се е събрал съвета, с цел да се одобри решението. Ако някой желае да си пази някого, да си го пази, уточни Борисов и добави, че компромис няма да се прави с никого. Нарушителите или там, където има нарушаване, да си носят следствията.

Затова и Борисов не е имал подозрения при одобряваната на оставката му, стана ясно от думите на премиера, който обаче не отговори непосредствено на въпрос дали пък оставката не е била поискана.

На въпрос дали е явен кой ще заеме поста на Румен Порожанов, Борисов съобщи, че е ясно, само че първо желае да уведоми съдружните сътрудници и по-късно обществеността. Усилено се приказва, че това ще бъде някогашният министър Десислава Танева, която заемаше поста в предходното държавно управление на ГЕРБ.

Борисов похвали министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който извънредно доста се грижи са своите хора, осигурявайки им положително съоръжение. Това по думите на Борисов е грижа освен за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, само че и за самите арестанти, защото с положително съоръжение се пази и техния живот и здраве.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР