Премиерът Бойко Борисов издаде голяма тайна, относно предстоящата си сеща

...
Премиерът Бойко Борисов издаде голяма тайна, относно предстоящата си сеща
Коментари Харесай

Борисов издаде пред посланика на САЩ какво ще направи на срещата с Тръмп

Премиерът Бойко Борисов издаде огромна загадка, по отношение на идната си сеща с американския президент Доналд Тръмп. Докато возеше посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа и ѝ разказваше за хубостите на България, той повдигна завесата.

"Ти към този момент понаучаваш и езика. Виж какви са хубости. И на 25-ти ще поканим и президента Тръмп да ги види ", съобщи Борисов.

Припомняме, че през днешния ден в програмата му е ревизия на напредъка на строителните действия по построяването на газовата връзка сред България и Гърция.



"За да се построи интерконекторната връзка, първо би трябвало да се направи археологията, първо би трябвало да се извадят артефактите, са отидат в българските музеи и чак тогава. Ние първо пазим археологията и природата и по-късно строим ", сподели по-рано министър председателят. Той насочи благодарности към хората, занимаващи се с археологическите изследвания в региона.

„ Виждате, отсам отиват артефакти на по 4 000, на по 7 000 години в музеите. Тези разкопки и изследвания тук костват 4 милиона “, добави министър председателят. Бойко Борисов означи, че построяването на газопровода е фантазията на доста потомство политици.

„ По-точно те говореха, те не са мечтали за огромни шлемове и какво ли не и, че ще докарват газ от Азербайджан, че ще докарат полутечен газ. Идваха си, говореха и доста постоянно се употребяваше, изключително от тези по-демократични водачи, думата „ диверсификация “.

Само че не знам те какво разбираха, тъй като газта е такава суровина, която не може нито в чанта, нито в сак, нито в джобове да се придвижва. За нея трябват газопроводи. Затова българската страна с банкова гаранция изтегли заем и това, което виждате, коства близо половин милиард, след една извънредно транспарантна процедура. Гръцкият дипломат сподели, че това е образец за Европа, финансирането на голямата част е българско – половин милиард “, добави той.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР