Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на пътен възел Бела“ на

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на пътен възел Бела“ на
Коментари Харесай

Борисов инспектира пътя София - Видин

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на пътен възел " Бела “ на 46 км, краят на втория сектор от Видин до Монтана.

С него са министърът на строителството Петя Аврамова и нейният заместител Николай Нанков.

" Пътят е от Макреш до Бела. В момента се правят подготвителни действия и секторът се трасира. Има 2 пътни възела, които ще бъдат построени: на Макреш и на Белово, един мост ", разясни Аврамова.

Багерите към този момент ровят във всички направления, разяснява Борисов.

" Ние строиме, само че не става с боички да го нарисуваме. То, в случай че е било елементарно, да са го създали другите, нали по този начин ", обърна се към служащите министър председателят.

" От опит знам, щом влязат багерите и стартират да ровят, след година и половина е готово ", добави министър председателят.

На инспекцията се включи и Росица Кирова, някогашен координатор на партията на Слави Трифонов. Кирова беше изгонена от шоумена, откакто се срещна с Борисов. Премиерът обаче й даде обещание да я постави за лидер на листа.

Кирова управлява гражданското съдружие " Единни за Видин ". Срещата с премиера, поради която бе изгонена от шоумена бе тъкмо за пътя Видин - Монтана.

По-късно министър председателят Борисов дойде и в община Димово, където беседва с кмета и даде обещание напълно скоро да изкара тировете от града, с цел да не минават през него.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР