Премиерът Бойко Борисов е цененият фактор за стабилността в Европа

...
Премиерът Бойко Борисов е цененият фактор за стабилността в Европа
Коментари Харесай

Цветанов за Борисов: Цененият фактор за стабилността в Европа

Премиерът Бойко Борисов е цененият фактор за стабилността в Европа и това нервира президента Румен Радев , а демокрацията е в заплаха при длъжностен кабинет, когато се осъществят политики " на мрачно ", когато се ръководи еднолично в лицето на президента, разяснява пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Изказването на президента не е обикновено за обединител на нацията, тъй като имаме парламент, имаме съпротива, парламентарно болшинство. Имаме най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, получаваме доверие от Европа, параметри, които ни отреждат до най-развитите страни в Европейски Съюз , изясни Цветанов.

" Румен Радев е президентът на Българска социалистическа партия . Когато приказваме за бистрота и устои на демокрацията, да напомним коя е най-непрозрачната президентска акция ", изясни той и добави, че Радев е единственият президент, който не е имал послание в Народното събрание.

 Радев: Демократичните институции атрофират
Радев: Демократичните институции атрофират

Днес демократичните свободи се нуждаят от гражданска поддръжка...

Страната ни с всеки минал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в Европейски Съюз , даже в Европа, а опозицията търси пстоянно борба, няма разговор, Българска социалистическа партия не са единни, разяснява Цветанов.

Във връзка с пакта за миграция към Организация на обединените нации той изясни, че в този документ се реализира единодушие, тъй като няма правна обязаност към страните , които поддържат този пакт и това значи, че всяка страна ще може да взима своето решение. Цветанов се обърна към Корнелия Нинова, какво е отношението й към евродепутатите от Българска социалистическа партия, подкрепили пакта.

Валери Симеонов се извини , би трябвало да съдим хората по дейностите, министър председателят също се извини . " Аз мога да кажа, че Симеонов от самото начало постоянно е отстоявал да водим политики, които да стигат до хората . Той има непосредствен човек, за който се грижи, само че в никакъв случай не го е казвал ", изясни Цветанов за ситуацията със Симеонов и митингите на майки на деца с увреждания.

 Поредни митинги против Валери Симеонов
Поредни митинги против Валери Симеонов

В столицата и страната недоволни се събраха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР