Премиерът Бойко Борисов е поканил бащата на отвлечения Адриан Златков

...
Премиерът Бойко Борисов е поканил бащата на отвлечения Адриан Златков
Коментари Харесай

Бойко Борисов е поканил бащата на отвлечения Адриан в нощта на изчезването му

Премиерът Бойко Борисов е поканил бащата на отвлечения Адриан Златков в дома си в нощта на закононарушението. Това описа самият Тони Златков:
" Бих желал да благодаря на Бойко Борисов, който късно вечерта ме предложения в своя дом, с цел да се запознае с целия случай, с моя бизнес и цялата обстановка към отвличането. Там видях образуван доста сериозен щаб от висши служители на реда. Чисто бащински изрази състрадание за цялата обстановка и ме увери, че институциите ще създадат всичко по силите си ", показа Златков в изявление за bTV.
По думите му " полицията работи извънредно добре. Обадих се на 112 на 20-та минута след отвличането и ми се обадиха, че би трябвало да отида в полицията. На 50-та минута към този момент имаше образувани два щаба, които към този момент работеха по случая. Изключително бях изумен, че реакцията им е толкоз бърза. Искам да благодаря на служителите на реда за цялото състрадание и подпомагане, което получихме. Изключително се издигнаха в моите очи, обратно на всеобщото разбиране, че нищо не вършат. "
Златков изясни, че парите за откупа са били събрани за 4-5 дни и ги е хвърлил от мост в специфична чанта по инструкции на похитителите. Той самият е помолил да не бъде проследяван от полицията, защото е било рисково.
" Още не сме обсъждали дали ще останем тук или ще заминем. Страхът и шокът няма да изчезнат за цялостен живот. Вече имаме защита ", добави още Златков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР