Премиерът Бойко Борисов е обслужвал интересите на ДПС в горския

...
Премиерът Бойко Борисов е обслужвал интересите на ДПС в горския
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов се опитваше да угоди на ДПС с кадровата си политика

Премиерът Бойко Борисов е обслужвал ползите на Движение за права и свободи в горския бранш, стана ясно от обясненията на някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който сега основава личната си партия " Републиканци за България ". " Премиерът беше разпоредил на Порожанов да се срещне с Мустафа Карадайъ, имаше лист за уволнения, аз стопирах този лист ", разяснява Цветанов в петък пред Нова телевизия.

По думите му с кадровата си политика Борисов се стремял да угоди на Движение за права и свободи.

" Бях буфер за всичко значимо и стратегическо за решенията в партията и за отбраната на хората, които се уволняваха от съответните сегашни министри в услуга на една или друга партия, които са в съпротива – споделям го непосредствено, Движение за права и свободи бяха обслужвани с всичките горски в цялата страна ", сподели той.

Попитан за какво го споделя чак в този момент, Цветанов отговори, че и преди го е казвал, само че не обществено, а в партията. Той добави, че е защитавал чиновници, които би трябвало да бъдат заменени по лист, предаден на някогашния министър на земеделието Румен Порожанов от Борисов по искане на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Чудя се за какво сега Дариткова, сътрудниците от Шуменско, от Кърджалийско не споделят тези неща ", сподели още някогашният зам.-председател на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР