Мъж е оставен съкрушен“, след като му е отказан достъп

...
Мъж е оставен съкрушен“, след като му е отказан достъп
Коментари Харесай

Човек е „съкрушен“, тъй като му е отказан да се качи на борда по време на полет поради скандал с медицински вейп

Мъж е оставен „ сломен “, откакто му е отхвърлен достъп на борда на летището в Кардиф заради спор по отношение на писалката му за медицински канабис. Джейсън Брайънт, 51, от Caerau, Maesteg, се отправяше към Белфаст, с цел да посети другар и загатна, че ще употребява вейпа единствено при „ рискови условия “, само че той твърди, че е бил помолен да го съобщи по време на полета.

Джейсън претърпя трудова акцидент през 2016 година, което докара до няколко дълготрайни проблеми с физическото и психическото здраве. Той разказа положението си като „ като при автомобилна злополука “, добавяйки: „ Един ден можеш да правиш всичко и си на върха на света, а на идващия не можеш да риташ топка с момчето си; това е мъчно за приемане. "

За да ръководи положението си, господин Брайънт употребява медицински CBD и THC посредством импортиран немски изпарител, оповестява Wales Online. Той акцентира значимостта на устройството, като сподели: „ Не излизам от къщи без него “ и „ В ръката ми е, в джоба ми е, черпя доста мощ от това, че го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР