Гари Линекър поднови враждата си със сър Алекс Фъргюсън –

...
Гари Линекър поднови враждата си със сър Алекс Фъргюсън –
Коментари Харесай

Гари Линекър поднови враждата със сър Алекс Фъргюсън и избухна „Не ме интересува какво мисли“

Гари Линекър възобнови враждата си със сър Алекс Фъргюсън – заявявайки, че „ не го интересува “ какво споделя именитият необут на Манчестър Юнайтед мисли.

63-годишният водещ на „ Мачът на деня “ имаше обществен спор с Фърги по време на ръководството му на „ Олд Трафорд “. Отношенията им в никакъв случай не са били същите от този момент.

И мразовитият им темперамент беше упоменат в последния епизод на подкаста „ Останалото е футбол “, който Линекер води дружно с сътрудниците си от BBC Алън Шиърър и Мика Ричардс. Те постоянно играят игри на „ старт, скамейка, продажба “.

Линекер си спомни една, дадена му от почитател, като сподели: „ Някой пристигна при мен нощес, знаете, че от време на време има хора, които са закупили продукт от търг, влизат в Мача на деня и получават дребна обиколка и гледат програмата.

„ Имахме четирима момчета нощес и един от тях сподели „ ха, обичам подкаста, имам един за теб “. И той сподели, дано си спомня кой беше за теб, сподели той, беше сър Алекс Фъргюсън, Пеп Гуардиола, Боби Робсън.

„ И си помислих „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР