Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов представя в сряда пред Европейския парламент програмата на европредседателството

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще показа в сряда пред Европейския парламент в Страсбург програмата на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това демонстрира дневният ред на първата за годината сесия на евродепутатите.

Утре Екологичен потенциал ще изслуша доклада на завършилото в края на декември естонско председателство. Председателят на Европейския съвет Доналд Туск ще разиска с евродепутатите резултатите от последното съвещание на държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз. През декември те регистрираха задоволителен прогрес в първата част от договарянията за напускането на Англия, само че останаха разграничени в оценките за квотното систематизиране на мигрантите.

В сряда Екологичен потенциал ще разиска също въздействието на съветската агитация и обвиняванията към Москва в опити за оказване на въздействие върху изборите в обособени страни посредством дезинформация. Очаква се Екологичен потенциал да предложи укрепване на отдела за засичане на дезинформация, оголен в Европейската работа за външна активност. Екологичен потенциал преглежда позитивно обезпечаването на повече средства за повишение на осведомеността, за проверяваща публицистика и за осведомителна просветеност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР