Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов в Бачковския манастир: Чувствам се добре, като видя какво сме направили

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети Бачковския манастир и се срещна с игумена на манастира свещеник Сионий.

С вашата поддръжка и с националната воля всичко върви добре, обезпечени са парите за реставрацията на манастира, сподели свещеник Сионий. Той сподели на премиера иконите на цар Борис Първи, които неотдавна са в Светата обител. Епископ Сионий подари на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г копие на чудотворната икона на Света Богородица, която се съхранява в храма.

Ние сме хора на труда, и там, където има повече работа, се усещаме по добре, сподели свещеник Сионий на премиера Борисов. Чувствам се добре като видя какво сме създали, ремонтите на храмовете ще останат за епохи, сподели Борисов.

"Един милион лв. бяха обезпечени от държавното управление от края на 2019 година до през днешния ден за налагащите се ремонтни и реставрационни действия в Бачковския манастир „ Успение Богородично “. За епохи напред ще останат красивите реставрирани храмове. Влизайки в Светата обител всеки нуждаещ се българин ще откри утешение, мир и сили, дадени от Бога, с цел да се оправи с компликациите. Точно по тази причина в изискванията на пандемия не затворихме църквите, само че и не спряхме да връщаме хубостта им посредством реституция. Ще продължим с поддръжката за всички храмове в България ", написа от своя страна в профила си във Facebook министър председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР