Премиерът Борис Джонсън ще се премести в официалната си резиденция

...
Премиерът Борис Джонсън ще се премести в официалната си резиденция
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще живее на "Даунинг Стрийт" 10 с приятелката си

Премиерът Борис Джонсън ще се реалокира в формалната си резиденция на " Даунинг Стрийт " 10 през днешния ден и ще бъде съпроводен от партньорката си Кари Саймъндс, разгласи негов представител, представена от " Ройтерс ".

Когато предходната седмица Джонсън влезе през известната черна врата на " Даунинг стрийт " 10 като новия министър председател на Англия, той бе първият от съвсем половин век, непридружен от сватбен сътрудник. Вместо това Саймъндс, някогашен началник на връзките на неговата Консервативна партия, бе застанала наоколо с екипа му.

Попитана дали партньорката на Джонсън ще се нанесе дружно с него на " Даунинг Стрийт " 10, представителят сподели: " Премиерът публично се нанася през днешния ден и да, партньорката му ще живее там ".

От десетилетия от новия министър председател се чака да взе участие в малко нагласената сцена с радостното помахване към множеството медии, пресичайки прага на Номер 10 за пръв път, дружно със брачната половинка или брачна половинка си и може би децата им. Но Джонсън, на 55 години, и неговата брачна половинка Марина Уилър, с която имат четири деца, оповестиха през септември, че са се разделили и се развеждат след 25 години брак. Не е ясно дали разводът е завършил.

Връзката му със Саймъндс, на 31 години. влезе в новините по време на акцията, когато една нощ полицията бе извикана в дома им в южен Лондон след сигнал за огромен скандал. Съседи описаха пред " Гардиън ", че са чули Саймъндс да споделя на Джонсън " Разкарай се! " и " Остави ме! " и чупене на предмети.

Семейният статут на Джонсън обаче не беше въпрос по време на лидерската конкуренция. Доказателство е фактът, че той бе определен от членове на партията с обичайно консервативни възгледи за фамилията.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР