Премиерът акад. Николай Денков поздрави участниците и гостите на VI-ия

...
Премиерът акад. Николай Денков поздрави участниците и гостите на VI-ия
Коментари Харесай

Премиерът към председателя на БЛС: Ще направим всичко, което зависи от нас, за да можете да работите по-добре

Премиерът акад. Николай Денков поздрави участниците и гостите на VI-ия Национален конгрес на Български лекарски съюз с интернационално присъединяване - " Политики в опазването на здравето “.

Акад. Денков означи, че през днешния ден държавното управление е приело проектозакона за бюджета на НЗОК за 2024 година " По отношение на бюджета ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да можете да работите по-добре и пациентите да се усещат по-добре - това е задачата и на вашите, и на нашите старания в тази област ", съобщи министър-председателят.

Премиерът  акцентира и върху смисъла на разговора на кабинета с лекарското съсловие при образуването на политиките в областта на опазването на здравето.

Председателят на БЛС доктор Иван Маджаров благодари на премиера акад. Николай Денков за проявеното почитание и за това, че чува това, което българските лекари му споделят.

" БЛС ще направи всичко допустимо дилемите, които сме си сложили да се изпълнят. Във всички панели на конгреса, въпреки без да парадираме с това, е заложена бъдещата цифровизация на българското опазване на здравето “, приключи доктор Маджаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР