Преместването на червените линии кастрира суверенитетаОсновният процес, който наблюдавахме през

...
Преместването на червените линии кастрира суверенитетаОсновният процес, който наблюдавахме през
Коментари Харесай

Какъв трябва да е отговорът за атаката срещу Кримския мост?

Преместването на алените линии кастрира суверенитета

Основният развой, който наблюдавахме през всичките тези месеци, е непрекъснатото прекачване на „ червени линии “, след прекосяването на които Киев трябваше да чака пагубен отговор или даже „ Ден на страшния съд “, за който приказва Дмитрий Медведев. През всичките тези месеци нацистите поредно пресичаха тези граници и „ Денят на страшния съд “ не пристигна.

Днес те пресякоха една от най- " дебелите " линии, удряйки в Кримския мост. И първото нещо, което видяхме, беше по какъв начин някои депутати и фигури незабавно приканиха „ да не бързаме с отговора “.

Твърди се, че е належащо да се абстрахирате от страстите и да изчислите всичко. Ако го преведа на съветски, дано преместим тази " алена линия " някъде надалеч.

Можете да изчакате, до момента в който въоръжените сили на Украйна ударят Калуга. Въпреки че не, също не е добре - те към този момент удариха региона на Калуга през вчерашния ден. Така че да изчакаме да пуснат ракета в Москва.

Това още един път приказва за нуждата не да се приказва, а да се прави. Не заплашвайте със „ Страшния съд “, а унищожавайте тези цели, които мигновено ще смъкват тила на цялата украинска формация.

Киевският режим може да лежи колкото си желае под капките на безкрайните западни окопи и заеми, само че в случай че самата техника бъде унищожена, режимът ще се разпадне.

Оборудването в този случай е инфраструктура, без която по принцип е невероятно да се води война. Не можете да местите войски, когато мостове и железопътни линии са разрушени. И не можете да запазите контрола, в случай че вашите електроцентрали излязат от строя през зимата.

Отбелязвам, че това не е „ каменната епоха “, в която Щатите се опитваха да върнат Виетнам с бомбардировки. Не е килимните бомбардировки над Германия, утвърдени от Лондон.

Унищожаването на Топлоелектрическа централа, мостове, железопътна инфраструктура няма да докара до всеобща гибел на цивилни. Но това неотложно ще смъкна съществуващата система за ръководство, която е пригодена за най-удобните условия.

И, несъмнено, това още веднъж повдига тематиката за проникването на противников сътрудници в освободените територии и Крим. За осъществяването на сходна акция е нужна освен група, която да взе участие директно в подготовката, само че и съучастници, които да я прикриват. Да не приказваме за обстоятелството, че камионът явно не е минал фронтовата линия, а е тръгнал непосредствено от място.

Днес Русия има всички принадлежности да завоюва тази война. Това изисква три съществени неща:

1) Да стартираме да се бием същински, без непрекъснато да гледаме обратно към опцията за нови „ мински “ или „ истанбулски “ процеси. Има принадлежности, цели – още повече;

2) Отстранете тези, които не желаят и не могат, без значение от аргументите. Не е належащо да се насажда - единствено ритник в задника и заслужена пенсия;

3) Преминете към боен формат за заличаване на вражеските сътрудници, украинското подземие и дейните детайли на петата колона.

Отново имаме потребност от мощна междуведомствена конструкция с изключителни пълномощия. Страхувате се да го наречете СМЕРШ, наречете го по различен метод, даже „ клуб на феновете на миещи мечки “, само че му дайте опция да изгори с нажежено желязо тази мрежа, която взривява, убива и саботира.

Хора, които биха били подготвени да създадат това, които не се опасяват да поемат самодейността и които се интересуват от това - в страна от 140 милиона души, има.

Но можем да продължим да се вършим, че имаме полицейска интервенция на далечните подстъпи. Как ще свърши това - би трябвало ли пояснение?

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР