Преместеният принудително преди време директор на КАТ в София Тенчо

...
Преместеният принудително преди време директор на КАТ в София Тенчо
Коментари Харесай

Директорът на КАТ – София: Сложиха ми хапче в закуската, беше дрога или отрова

Преместеният наложително преди време шеф на КАТ в София Тенчо Тенев направи шокиращо самопризнание в ефирен ефир.

Тенев, който беше изместен на поста шеф на Охранителна полиция в Асеновград, описа, че когато е бил в ареста, е имало опит или да бъде токсичен, или дрогиран. Припомняме, че през май 2021 година Тенев беше задържан в Асеновград, където работеше като шеф на “Охранителна полиция”. Той беше притеглен като обвинен и арестуван за закононарушение по работа и за нелегално държане на муниции.

Сега обаче Тенев описа, че до момента в който бил в ареста, една заран получил закуска. Когато опитал да отхапе хляба, той се раздробил и от него изпаднало някакво хапче. Не знам какво е, прокуратурата назначи инспекция, уточни Тенев. Според него, евентуално е или вещество, с което да бъде дрогиран и по-късно избрана проба да наклони везните на правораздаването в негов ущърб, или пряк опит да бъде физически отхвърлен. Но от думите му стана ясно, че той или не знае т.е. прокуратурата не е подготвена с инспекцията си, или не желае да каже какво е било хапчето.

“На вратата имаше нещо, което да ме сплаши, да спра да дълбая по неща, които са явни обстоятелства по едно наше разследване”, добави Тенев. Той сподели, че това се е случило преди 15 дни.

Тенев не сподели защо става въпрос, само че в студиото на Нова телевизия се говореше за скица за вреди за над 1 000 000 лева по възможна застрахователна машинация. Схемата касае занижаване на застраховка за влекачи. Те били регистрирани като профилирани коли, когато в действителност не са такива. Разликата в цената на застрахователната лавица е 3000 лева надолу, а случаите, по думите на Тенев, са към 200. Имало и случай, при който рейс с над 40 седалки е пререгистриран като транспортно средство с девет места. Два дни след установяването му транспортното средство е отпътувало за Молдова.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР