Премахването на Плана за въвеждане на еврото, който беше приет

...
Премахването на Плана за въвеждане на еврото, който беше приет
Коментари Харесай

Костадинов: Еврото е смъртна присъда за българската икономика

„ Премахването на Плана за въвеждане на еврото, който беше признат безусловно единствено с два гласа в държавното управление на Кирил Петков, е първият приоритет на „ Възраждане “, сподели пред медии в Ямбол водачът на партията Костадин Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му страната води „ агитация за еврото “ с 10 млн. лв., гласувани от бюджета. Той уточни, че българският лев сега е една от десетте най-стабилни валути в света, а въвеждането на еврото ще въвлече страната ни в инфлационна серпантина.

„ От всички форми на суверенитет, ние сме запазили единствено фискалния си суверенитет. Въвеждането на еврото е смъртна присъда за българската стопанска система. Ако се вкара, просто ще унищожи, както спестяванията, по този начин и приходите на българските жители “, сподели Костадинов.

„ Възраждане “ е единствената мощ, която може да отбрани българските жители от замесване в международен боен спор. Всички останали са фракции на Американското посолство ", сподели той във връзка конфликтите сред Армения и Азербайджан, и сред Киргизстан и Таджикистан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР