Прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за участие,

...
Прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за участие,
Коментари Харесай

БСП прекрати преговорите с ГЕРБ-СДС за първия мандат

Прекратяваме диалозите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за присъединяване, нито за поддръжка. Това съобщи водачът на партията Корнелия Нинова след съвещание на Изпълнителното бюро на партията. Очаквахме среща сред всички, извеждане на национални и напартийни задания за експертно държавно управление.
 
Беше ни дадено за бюджета, където желаеме недостиг към 4,5%, само че забелязахме след срещата с Има Такъв Народ е направена поръчка, че недостиг под 3% е вероятен. Борисов работи на правилото, че който каквото желае - му го дава. Така не може да се прави държавно управление и не може да се ръководи страна, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.
 
На нашето искане да не се изнасят оръжия за Украйна ни беше обяснено - вие ни дайте гласове да мине държавното управление, по-късно си оставайте разнообразни. Ние авариен пръст на бутоните няма да бъдем, тъй като сме Българска социалистическа партия - партия с идеология, пошегува се Нинова, която е известна като знаков абсурден приватизатор и безусловно индиферентна към идеологиите.
 
" На петата минута губи интерес към всевъзможни ценностни и идеологически диалози ", беше споделил в частен диалог пред Zonanews преди време някогашен кадрови офицер от 6 отдел на тогавашното мраобесно Шесто ръководство на Държавна сигурност, който добе познава Нинова.
 
Попитахме ги имат ли желание да трансформират конституцията, с цел да я прегазят поради Истанбулската спогодба. Габриел ни отговори, че някои са я подкрепили - още един опит за завоалиране и машинация.
 
Направихме задоволително в желанието си да дадем на България непоклатимост, да дадем бюджет, който да подсигурява развиване на стопанската система и успокоение на хората.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР